Παλέτα Trio of Illuminators Strobing | BYS

5,95

Αν αναζητάτε φρέσκια και υγιή εμφάνιση, ανακαλύψτε την Palette Trio of Illuminators Strobing, με τις εξαιρετικά λεπτές λάμψεις μαργαριταριών και την μεγάλης διάρκειας φόρμουλά της για ένα λαμπερό και φυσικό αποτέλεσμα!

LOGOS BYS 4

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα Κωδικός προϊόντος: BYSCO/HLDHTR
Προβολή καλαθιού

Περιγραφή

Palette Trio of Illuminators Strobing | BYS

Εύκολη στην εφαρμογή με υφή πούδρας – 2 ιριδίζοντες σκιές και 1 ματ – Ήπιες διαβαθμίσεις χρωμάτων

Αν αναζητάτε φρέσκια και υγιή εμφάνιση, η Palette Trio of Illuminators Strobing είναι η λύση. Με τις εξαιρετικά λεπτές λάμψεις μαργαριταριών και την μεγάλης διάρκειας φόρμουλά της, έχετε ένα λαμπερό, φυσικό αποτέλεσμα!

Θέλετε να μάθετε το μυστικό μιας φωτεινής επιδερμίδας που ακτινοβολεί από έξω όσο και από μέσα; Είναι το strobing! Η τεχνική, είναι πλέον εξαιρετικά εύκολο να επιτευχθεί χάρη σε αυτήν την τριπλή παλέτα των illuminators με την λεπτή απόχρωση του μπεζ.

Η παλέτα αποτελείτε από μία ματ σκιά και δύο έντονα ιριδίζουσες σκιές, έτσι, σας επιτρέπει να τονίσετε κάθε περιοχή του προσώπου με ακρίβεια και να κάνετε την τέλεια διαβάθμιση. Με τις ελαφριές και φωτεινές χρωστικές τους, οι ιριδίζουσες σκιές θα φέρουν αμέσως ένα λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας. Ενώ, η ματ σκιά, είναι ιδανική για την ενίσχυση των χαρακτηριστικών σας χωρίς την ανεπιθύμητη λάμψη.

Capacity: 8gr

LOGOS BYS 4

Χαρακτηριστικά

Brand

BYS

Μόλις προσθέσατε στο καλάθι το προϊόν::

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση