Πούδρα Ελεύθερης Μορφής Μπανάνα | BYS

7,20

Η Banana Powder ελεύθερης μορφής αποτελείται από φυσικές χρωστικές ουσίες με εξαιρετικά λεπτή υφή. Προσαρμόζεται σε όλες τις επιδερμίδες και προσφέρει ένα ημιδιαφανές φινίρισμα. Εφαρμόζεται στην περιοχή γύρω από τα μάτια, φωτίζοντάς τα και καμουφλάροντας τους μαύρους κύκλους.

Δεν σβήνει μόνο τα σημάδια της κούρασης, αλλά παρατείνει και το make up των ματιών εμποδίζοντάς το να εμφανίσει τις λεπτές γραμμές του δέρματος. Η σκόνη μπανάνας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κλασική ελεύθερη πούδρα.

CF HYP PF VEG 4

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα Κωδικός προϊόντος: BYSCO/CPGBNA
Προβολή καλαθιού

Περιγραφή

Loose Powder Banana | BYS

H Banana powder έχει ήδη κατακτήσει πολλές make up artist σε όλο τον κόσμο! Μια πραγματική επανάσταση στον κόσμο της ομορφιάς!

Αποτελείται από φυσικές χρωστικές ουσίες με εξαιρετικά λεπτή υφή. Η σκόνη μπανάνας προσαρμόζεται σε όλες τις επιδερμίδες και προσφέρει ένα ημιδιαφανές φινίρισμα. Kαμουφλάρει τους μαύρους κύκλους και φωτίζει τα μάτια.

Εφαρμόζεται στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Δεν σβήνει μόνο τα σημάδια της κούρασης, αλλά παρατείνει και το make up των ματιών εμποδίζοντάς το να εμφανίσει τις λεπτές γραμμές του δέρματος. Η σκόνη μπανάνας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κλασική ελεύθερη πούδρα.

CF HYP PF VEG 4

Χαρακτηριστικά

Brand

BYS

Μόλις προσθέσατε στο καλάθι το προϊόν::

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση